1
2
3
4
5
6
plan
data
publicity
pdf download
Klarheit
The commission was to develop a standardized small-to-medium-sized building in a residential district that also contains commercial areas. This small building is composed of three layers. The lower part (up to two levels above ground) comprises large, empty spaces for tenants. The intermediate layer is a space for the people who own this address. It is composed of three floors, of which only the middle one is an access floor, fitted out as offices. Divided from each other by a central corridor, they are separated only by transparent glass partitions. Private rooms have been established in the levels above and below. The six households sharing this transparent central corridor are like a community of SOHO. The top floor contains an Italian restaurant. It is a common dining room for the people in this area.


architecture WORKSHOP
(C) 2005 architecture WORKSHOP Ltd. All Rights Reserved.